Home

Idrettsforbundet alkohol

75 flasker vin på én middag og en nachspiel-regning på

Idrettsforbundet / Temasider / Alkohol og tobakk Norges idrettsforbund har også utarbeidet retningslinjer for bruk av alkohol, røyk og snus. Klikk deg inn på linkene under. Norges idrettsforbund skal fremstå som en organisasjon som arbeider mot bruk av alkohol i idrettslig sammenheng (§11-2 g) Idrettsforbundet om NFFs alkohol-endring: - I strid med det målet vi har Kommende sesong opphever Norges Fotballforbund (NFF) forbudet mot å selge alkohol til vanlige supportere på kamper Idrettsforbundet spanderte alkohol for 200.000 kroner under ungdoms-OL. Kvitteringer fra Vinter-OL for ungdom i 2016 viser at gjester og støttespillere fikk dekket barregninger verd 200.000.

Alkohol og tobakk - idrettsforbundet

 1. Alkohol i Norges Idrettsforbund Frp reagerer på NIF-regningene: og at en samlet breddeidrett bør ta et oppgjør med de holdningene som eksisterer i idrettsforbundet
 2. REGNINGER: Idrettspresident Tom Tvedt og tidligere generalsekretær i Idrettsforbundet, Inge Andersen, er blant idrettstoppene som har drukket alkohol på fellesskapets regning
 3. Idrettsforbundet er opptatt av at barn og unge skal møte et alkoholfritt idrettsmiljø og at tribunekulturen skal være trygg og familievennlig», sier han videre
 4. I den forbindelse har Idrettsforbundet laget noen enkle retningslinjer for å bevisstgjøre trenere, ledere, frivillige og foresatte av barn i idrettslag. Les mer om Retningslinjer for publisering av bilder og film. Idrettens holdning til alkohol - Vedtatt av Idrettstyret 16. mars 2004, sak 54. 1
 5. Idrettspresidentens brev til ordførere i alle landets kommuner. 6. nov 2020. Jeg vil først benytte anledningen til å takke alle landets kommuner for det flotte arbeidet som legges ned hver eneste dag for å opprettholde trygge og gode lokalsamfunn i en svært krevende tid for oss alle
 6. Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité. Besøksadresse: Sognsveien 73, 0854 Oslo Postadresse: Postboks 5000, 0840 Oslo Telefon: +47 21029000 E-post: nif-post@idrettsforbundet.no Org.nummer: 947 975 072 Fakturaadresse: 947975072@autoinvoice.n

75 flasker vin på én middag og en nachspiel-regning på flere tusen. Idrettsforbundet har brukt titusenvis av kroner på alkohol. Onsdag la Norges idrettsforbund frem reiseregninger for de siste fem årene. Der fant vi mange alkoholenheter. De offentliggjorte reiseregningene viser tydelig hvordan pengebruken har vært i Norges idrettsforbund Idrettsforbundet har lenge stått for et skille mellom alkohol og idrett, selv om særlig eliteserieklubber har skjøvet i motsatt retning. At alkohol og idrett er et hett tema fikk Skien-klubben Odd erfare da de søkte om utvidet skjenkeløyve tidligere i år. 600 flere skulle få drikke alkohol i en nyopprettet «billig-VIP» Idrettsforbundet uenig med NFF om alkosalg: − Burde ikke finne sted. ULLEVAAL Dermed er det ikke lenger bare de med VIP-billett som skal kunne nyte alkohol under fotballkamper i fremtiden

Norges Idrettsforbund (NIF) endrer rutinene etter at det tirsdag kom fram at de spanderte alkohol for 200.000 kroner til gjester og støttespillere under ungdoms-OL i 2016 Idrettsforbundet har ingen regler for privat alkoholbruk når det gjelder idrettsutøvere på høyt nivå. Det er opp til det enkelte idrettslag og den enkelte utøver. — Idretten har ikke nulltoleranse for alkohol, men vi har regler som sier at barn ikke skal møte alkohol

Selv om det ikke ble gjort feil med alkohol-kostnadene under ungdoms-OL, sier Røine at NIF har gjort endringer og vil stramme inn. - Dette er et eksempel på at norsk idrett og idrettsforbundet må bli tydeligere på sin holdning til verdier generelt og bruk av alkohol spesielt i alle sammenhenger, og vi har endret rutinene for hvordan vi skal gjøre dette fremover, sier Røine til TV 2 Forbundet mot Rusgift har gjennomført Kunnskapsturneen «Idrett og alkohol» Det har FMR gjort og gjør med god hjelp fra Idrettsforbundet, flere av idrettskretsene, Skiforbundets Erik Røste, organisasjonen «Idrett uten alkohol», Actis, ishockeyklubben Stavanger Oilers, Tromsø Swingklubb, Nordhordland Folkehøgskole, NTG Kongsvinger og andre gode krefter Oftest handler diskusjonen ikke om skjenkepolitikk, men om idrettens forhold til alkohol. Idrettsforbundet har stor tillit til at myndighetene vil etterleve sine egne retningslinjer ved. Denne artikkelen handler om alkohol som kjemisk stoff. Se også alkoholholdig drikke og alkoholisme.. I organisk kjemi er alkoholer en fellesbetegnelse for stoffer som har en hydroksylgruppe, en -OH gruppe, som er bundet kovalent til et karbonatom.Den generelle formelen for alkoholer er ROH, hvor R betegner en alkylgruppe.Primære alkoholer har en terminal -OH gruppe, sekundære alkoholer har. Det ville vært underlig, ja nærmest selvmotsigende, om Idrettsforbundet ikke var motstandere av koblingen idrett og alkohol. I dagens samfunn er det ingen problemer for dem som ønsker å nyte.

Idrettsforbundet om NFFs alkohol-endring: - I strid med

 1. Om du og Idrettsforbundet virkelig er anti-alkohol i forbindelse med idrett, da bør det være nulltoleranse også for du og dine i styret. Intet alkohol på vip-en, enkelt og greit. Da kunne jeg faktisk i langt større grad respektert det du prøver å få til, selv om jeg er aldri så mye uenig i det
 2. Alkohol i Norges Idrettsforbund NIFs økonomisjef nektet å godkjenne alkoholservering, da ble Tom Tvedt bedt om å gjøre det - Jeg godkjenner disse på særlige hensyn
 3. Tidligere Larvik-trener Ole Gustav Gjekstad mener sakene om pengebruken på alkohol i Idrettsforbundet er blåst ut av alle proporsjoner
 4. Idrettstoppenes festbilag legges frem: Konjakk, magnumflasker og østers. IDRETTENS HUS (VG) Ledere i Norges idrettsforbund, deriblant Inge Andersen (53) og Tom Tvedt (49), har drukket alkohol for.

Idrettsforbundet spanderte alkohol for 200

I Storbritannia regnes enheten ut som en multippel av egenvekten til alkohol (0,79359g), og dermed akkurat 10ml. Én liter vin med 12 prosent alkohol inneholder da 12 alkoholenheter. Én halvliter norsk pils (4,5 %) får da 2,25 alkoholenheter.. Antall alkoholenheter i en drink kan beregnes ved å multiplisere volumet i centiliter med alkoholprosenten og dele på 100 Respekt for alkohol og andre rusgifter kan være viktig bagasje å ta med videre. Kampanjer mot rusgiftbruk bør ikke bare peke på negative konsekvenser av alkoholbruk på prestasjoner og helse. Det er like viktig å vise til de positive mulighetene i den rusgiftfrie idretten Vanligvis understreker Idrettsforbundet at idrett og alkohol ikke hører sammen, og absolutt ikke alkohol og ungdomsidrett. Men det var på nettopp ungdoms-OL at minst 1600 alkoholenheter ble servert til et knippe utvalgte gjester. Pengene kunne gått til barne- og ungdomsidrett Alkohol kan være en utløsende eller forsterkende faktor i en rekke helseproblemer. Drikker du for mye, øker risikoen for å utvikle alvorlige tilstander som høyt blodtrykk, hjerneslag, depresjon og angst. I tillegg peker forskere på sammenhengen mellom alkoholbruk og flere typer kreft

Alkohol i Norges Idrettsforbund - Frp reagerer på NIF

Internt i idrettsforbundet er det blitt diskutert om man under arrangementer som ungdoms-OL skal servere alkohol i så stor grad som det ble gjort. Barn og unge skulle være i sentrum under ungdoms-OL på Lillehammer Idrettsforbundet har også utgifter på et lydanlegg som ble leid fra luksushotellet Mariott i Sotsji på 68.000 kroner. Tar selvkritikk etter alkohol-regning Idrettsforbundet knurrer mot ølhund Finnmarksløpet vil servere alkohol til gjester og publikum under årets hundeløp, men nå knurrer Norges Idrettsforbund. Publisert 14.02.2005, kl. 08.09. Alkohol henger med regninger i tilknytning til gaver, møter, lunsjer, middager, interne fester i NIF, ledermøter, nachspiel, gallaer og selvfølgelig arrangementer som OL og Paralympics

IDRETTENS HUS (NRK): NIFs reiseregninger viser at forbundet har betalt for stort alkoholforbruk. Summen oversteg 100.000 kroner på restauranten Il Baretto under OL i London i 2012 Idrettsforbundet spanderte alkohol for 200.000 kroner under ungdoms-OL Også Adresseavisens Kjetil Krogsæther raser mot pengebruken. - Jeg kjenner kvalmen stige igjen Idrettsforbundet spanderte alkohol for 200.000 kroner under ungdoms-OL. Hun forklarer at norsk idrett i mange år har mottatt millioner av fellesskapets penger Alkohol kan ikke serveres etter midnatt, og ikke konsumeres etter klokken 00.30. 17.09.2020: Presisering av at loppemarked ikke regnes som arrangement. 14.08.2020 Oppdatert råd ihht endringer og spesifiseringer i covid-19 forskriften, samt inkludert et avsnitt om private sammenkomster Derfor er ikke forslaget til Oilers populært i idrettsforbundet, der de retningslinjer som følges legger opp til en tribunekultur uten alkohol. Tore Haugvaldstad sier at han ikke ønsker å ta.

Håvard Øvregård i NIF uttaler: Idrettsforbundet går ut fra at særforbund ikke gjør vedtak som bidrar til at tribunene blir mindre trygge, mindre familievennlige eller mindre alkoholfri. Tom Tvedt, tidligere president i NIF, sier: Det ville være underlig, ja nærmest sjølmotsigende, om Idrettsforbundet ikke var motstander av koblingen idrett og alkohol Retningslinjer alkohol Alle tillitsvalgte, medlemmer og representanter for klubben skal følge klubbens retningslinjer for alkohol. Ingen tillitsvalgt, nettverk, representant eller engasjert leder eller trener skal komme påvirket til trening, konkurranse, seminar. Ansvarlige for reise i regi klubben skal alltid være edru. Trenere, ledere og utøvere skal fremstå som gode forbilder og skal. Idrettsforbundet kritisk. Også Norges Idrettsforbund er kritisk til sammenblanding mellom idrett og alkohol. - Generelt er vi kritisk til å blande alkohol og idrett, spesielt på arrangement der det er barn til stede, sier informasjonsrådgiver Martin Hafsahl i Norges Idrettsforbund Idrett Uten Alkohol oppfordrer derfor Mjøndalen til å trekke søknaden sin om pub under stadion, og vi ber om at politikerne i Nedre Eiker er med oss i arbeidet om idrett uten alkohol! På denne måten kobler de idrett og alkohol tettere sammen, og undergraver dermed Idrettsforbundet sitt eget regelverk om å arbeide mot bruk av alkohol i idrettslig sammenheng

VG: Idrettstoppene drakk alkohol for titusenvis av kroner

Fotballkamper og alkoholservering - Må idrett og alkohol

 1. Nå gjennomfører Forbundet mot rusgift (FMR) med god hjelp fra Idrettsforbundet, Idrettskretsene, Skiforbundet, organisasjonen «Idrett uten alkohol», Actis, Stavanger Oilers og andre gode krefter en landsomfattende kunnskapsturne med «Idrett og alkohol som tema
 2. Idrettsforbundet har også betalt for Vi må ta lærdom av det. Vi må finne vår vei ut av det. Det betyr ikke at vi skal slutte å nyte alkohol på møter, men innenfor.
 3. Alkoholsalg: Fotballforbundet på ville veier Norges Fotballforbund har vedtatt å tillate salg av øl og vin til publikum på fotballarenaer. Det skal ikke være lov å sitte på tribunen og nyte alkohol - det skal gjøres før man går inn på tribunen
 4. Internt i idrettsforbundet er det blitt diskutert om man under arrangementer som ungdoms-OL skal servere alkohol i så stor grad som det ble gjort. Barn og unge skulle være i sentrum under.
 5. Selv om det ikke ble gjort feil med alkohol-kostnadene under ungdoms-OL, sier Røine at NIF har gjort endringer og vil stramme inn. - Dette er et eksempel på at norsk idrett og idrettsforbundet må bli tydeligere på sin holdning til verdier generelt og bruk av alkohol spesielt i alle sammenhenger,.
 6. Men jeg er veldig klar på at Idrettsforbundet, som Norges største barne- og ungdomsorganisasjon, ikke er tilhenger av alkohol på idrettsarenaen. Idrettsarrangement skal være alkoholfrie, sier idrettspresident Tom Tvedt til Aftenbladet
 7. Vestlandets største regionavis med alltid oppdaterte nyheter innenfor innenriks, utenriks, sport og kultur

Retningslinjer - idrettsforbundet

idrettsforbundet

Det ble servert alkohol, - Vi snur på hver eneste krone, og så må vi lese i avisen at idrettsforbundet går i dyre middager der vinen flommer - Ville blitt godkjent - Det er et eksempel som jeg tror at vi også i dag ville godkjent svært restriktiv bruk av alkohol, sier Røine. Den totale regningen på alkohol var på rundt 350 euro (omtrent 3000 kroner). NIF var på reise til Special Olympics. På en avslutningsmiddag for utøvere og støtteapparat ble det ikke drukket alkohol på NIF sin regning Dobbeltmoral rundt idrett og alkohol KOMMENTAR: Er det greit at det serveres alkohol på idrettsarrangementer så lenge bare VIP-ene drikker? Lovlig: Cecilia Brækhus-arrangementet på Koengen solgte alkohol til alle som var gamle nok Retningslinjene var sendt ut. Den 19. mai mottok Tom Tvedt en mail med emnefelt «Alkohol tillatelse». I mailen står det blant annet: «Skjønner at det drar ut i tid med nye retningslinjer her, og sikkert nå ikke før over sommeren

IDRETTSFORBUNDET FORDØMTE TILTAKET. Det serveres alkohol før kamp og i pausene på et arrangement tilknyttet NIF og Ishockeyforbundet. NEI: Vi ser på oss selv som en del av underholdningsbransjen og en opplevelsesarena. Idrett = Kultur. Det er ingen direkte bindeledd mellom idretten og alkoholen Effekten av alkoholen vil også komme til syne på tribunen, der fotballagene forhåpentligvis ønsker både voksne, ungdom og barn velkommen. Idrettsforbundet er opptatt av at barn og unge skal møte et alkoholfritt idrettsmiljø, og at tribunekulturen skal være trygg og familievennlig», sier han Der kommer det frem at det er blitt drukket mye alkohol på NIFs regning de siste årene. - Vi snur på hver eneste krone, og så må vi lese i avisen at idrettsforbundet går i dyre middager der vinen flommer Fem personer feiret VM-gull for 10.000 kroner. Blant annet dukker det opp regninger fra nachspiel, barer og restauranter i inn- og utland Dette gjøres til tross for at Norges idrettsforbund (NIF) advarer sterkt mot en slik liberalisering. NIF mener at det generelt ikke bør serveres alkohol i tilknytning til konkurranseaktiviteter, og at det er i strid med idrettens mål. Dette har Idrettsforbundet vært tydelig på over lang tid, i forbindelse med tidligere saker om temaet

Juss - idrettsforbundet

 1. Det egges til debatt om hvorvidt alkohol hører hjemme på idrettsarrangement. Davy Wathne mener visstnok at hvis idrettsarrangement skal bidra til å gjøre folk «drita» så har idretten tapt. I et twitterinnlegg linker Idrettsforbundet opp et oppslag fra ski VM i fjor der noen var «tatt» i Nordmarka med 2,9 i promille
 2. I går ble det kjent at idrettstoppene har badet i alkohol mens skiløperne på sin side slet med dårlige ski under Sotsji-OL 2014. Sammen med et bilde av tidligere generalsekretær Inge Andersen og dagens president Tom Tvedt i Idrettsforbundet, tar Northug i bruk hash-tagger med alkohol-stikk til idrettstoppene under OL i Russland
 3. Alkohol, røyk og snus. Idrettens holdning til alkohol - Vedtatt av Idrettstyret 16. mars 2004, sak 54. 1. Norges Idrettsforbund og Olympiske Komité skal fremstå som en organisasjon som arbeider mot bruk av alkohol i idrettslig sammenheng. (NIFs lov §11-4 i) 2

Alle ansatte, tillitsvalgte, medlemmer og representanter for klubben skal følge klubbens retningslinjer for alkohol. Ingen ansatt, tillitsvalgt, nettverk, representant eller engasjert leder eller trener skal komme påvirket til trening, konkurranse, seminar. Ansvarlige for reise i regi klubben skal alltid være edru. Trenere, ledere og utøvere skal fremstå som gode forbilder og skal ikke. Hjemmel: Fastsatt ved kgl.res. 27. mars 2020 med hjemmel i lov 5. august 1994 nr. 55 om vern mot smittsomme sykdommer § 1-2 tredje ledd, § 4-1 andre og sjette ledd jf. § 4-1 første ledd bokstavene b og d, § 4-3, § 4-3a, § 7-10 andre ledd og § 7-11 første ledd og lov 23. juni 2000 nr. 56 om helsemessig og sosial beredskap (helseberedskapsloven) § 4-1 jf. § 1-5 Derfor er alkohol bra for deg (i moderate mengder) Det viser seg at alkohol faktisk er bra for alt fra hjertet og hjernen, til hud og bein. Det er ikke en gang så ille for vekta. Del på Twitter Del på Facebook 0. Nyttige tjenester. Populære tjenester Søk etter møtenavn, sted og/eller idrett. Mest populære arrangementer. Idrettsforbundet har blant annet brukt konsulentfirmaet First House for over 10 millioner kroner. I tillegg var det kjent fra før om penger til middager og alkohol i idrettsforbundet. Dyrstad synes det har tatt altfor lang tid før det ble åpnet opp for offentligheten om pengebruken i idrettsforbundet

Tallene fra Idrettsforbundet sjokkerte Abid Raja: - Jeg ble lammet . 40.000 skiller dyrest fra billigst i barne­idretten. Kjøll har lagt bråket bak seg: NIF har brukt titusenvis av kroner på alkohol. I dag åpner Idrettsforbundet opp reiseregningene for de siste fem årene LeserbrevKommende sesong opphever Norges Fotballforbund (NFF) forbudet mot å selge alkohol til såkalt vanlige supportere på fotballarenaer.Dette til tross for at idrettens høyeste organ, Norges Idrettsforbund (NIF), advarer sterkt mot en slik liberalisering. NIF mener generelt at det ikke bør serveres alkohol i forbindelse med konkurranseaktiviteter

Video: 75 flasker vin på én middag og en nachspiel-regning på

Idrettspresidenten vil ha slutt på tribune-alkohol

Med nye retningslinjer mener han blant annet at Idrettsforbundet vil begrense mat- og drikkeregninger oppad til statens satser, og at regninger for alkohol ikke lenger refunderes med mindre det foreligger en særskilt årsak. - Vi har lært, og vi har endret, bedyret Tvedt. Bakgrunn: Nye bilag viser idrettstoppenes alkoholfest under London-O Slik brukte idrettsforbundet 10 millioner på konsulenter for et OL som Norge ikke ville ha - CSM skulle gi råd om hvem som skulle påvirkes internasjonalt, NIF har brukt titusenvis av kroner på alkohol. Danskene tar grep som følge av Mørk-saken: - Det handler om en hel ungdomskultur -Grunnlagt 1. september 1893-Adresse I utgangspunktet mener jeg idrett og alkohol ikke har noe med hverandre å gjøre. Men jeg er ikke fanatisk verken den ene eller andre veien, sier Hagen. Han mener det er noen hensyn som må tas om alkoholservering blir innført på en fotballarena. - Alkoholen må være adskilt fra barn og familier Alkohol er et tilbakevendende tema og norsk idrett tar kråkfot på seg selv i fylla. De snakket om at ungdoms-OL skulle handle om boller og brus, men alkoholen fløt på idrettens regning Her finner du retningslinjer som gjelder for alle medlemmer i norsk idrett: mot seksuell trakassering, om markedsføring, dugnad, alkohol, tobakk, databehandling, lege og sanitet

Idrettsforbundet spanderte alkohol for 200

Idrettsforbundet uenig med NFF om alkosalg: - Burde ikke

Norges Svømmeforbund, Norwegian Swimming Federation, tilsluttet Norges Idrettsforbund, omfatter norsk svømming, stup, synkronsvømming og vannpolo Det meste du trenger å vite om muskler og doping. Sjekk også ung.no/trenin Idrettsforbundet er tydelige på at idretten skal være trygg og god for barn og unge. Mange av barna som kommer for å heie på heltene sine i de lokale idrettslagene, vokser opp i et hjem der alkoholen er dominerende og ødeleggende

Håndballklubbens oktoberfest-invitasjon utløser ølstrid

Reiseregninger Norges Idrettsforbund - Ungdoms-OL: NIF

Haugerud IF tar utgangspunkt i de retningslinjer for alkohol som er laget av Norges Idrettsforbund. Alle ansatte, tillitsvalgte, medlemmer, representanter og andre frivillige i klubben skal følge klubbens retningslinjer for alkohol. Klubben har naturligvis absolutt nulltoleranse for alle illegale rusmidler. Vi skal arbeide bevisst for at bruk og salg av narkotika ikke finner sted i klubbens. NIF endret reglene i januar, men i mai godkjente Tom Tvedt reiseregninger som ikke fulgte regelverket Reiseregningene som er lagt fram, tegner likevel et bilde av at ledelsen i idrettsforbundet, har ment at det er fullt forsvarlig å la alkoholen flyte, og la idretten betale Idrettspresident Tom Tvedt erkjenner at Idrettsstyret burde ha vært mer restriktive med alkohol i perioden 2012 til 2016. Han innser at dette svekker omdømmet Det rusforebyggende prosjektet Idrett Uten Alkohol er i disse dager ute med en kampanje med fokus på at idretten er full av gode forbilder. Hovedpersonen i den nye kampanjefilmen til Idrett Uten Alkohol er diskoskaster Sven Martin Skagestad. Han ble ambassadør for prosjektet for et år siden, sammen med en rekke andre idrettsutøvere som [

Helleland krever endring blant idrettstoppene: – Tilliten

Ekspertene om alkohol og trening: - Utelukkende negativ

 1. Sunnmøre fotballkrets kunne altså nå ikke avstå fra alkohol på fotballgallaen, - Dei øvste tillitsvalde i idrettsforbundet har klart å bringe heile organisasjonen i vanry
 2. Idrettspresident Tom Tvedt erkjenner at Idrettsstyret burde ha vært mer restriktive med alkohol i perioden 2012 til 2016. Han innser at dette svekker omdømmet. Tvedt er opptatt med oppgaver i Praha og ble derfor intervjuet av norsk presse via Skype torsdag ettermiddag. Det skjedde som en følge av
 3. Doping, og alkohol. Idrettslaget og medlemmene er omfattet av idrettens bestemmelser om doping. Gjesdal Idrettslag tar sterk avstand fra all bruk av dopingmidler. Gjesdal Idrettslag skal fremstå som en organisasjon som arbeider mot bruk av alkohol i idrettslig sammenheng
 4. De nye retningslinjene sier at alkoholservering må forhåndsgodkjennes, og det må være særskilt grunnlag for at man skal få lov til å drikke alkohol på forbundets regning. Disse reglene.
 5. Alkohol er et tilbakevendende tema og norsk idrett tar kråkfot på seg selv i fylla. De snakket om at ungdoms-OL skulle handle om boller og brus, men alkoholen fløt på idrettens regning. To dager før OL-åpningen sprettet toppene Bollinger-flasker til tusen kroner stykket
 6. Forbundet mot Rusgift har gjennomført Kunnskapsturneen «Idrett og alkohol» Det har FMR gjort og gjør med god hjelp fra Idrettsforbundet, flere av idretts- kretsene, Skiforbundets Erik Røste, organisasjonen «Idrett uten alkohol», Actis, ishockeyklubben Stavanger Oilers, Tromsø Swingklubb, Nordhordland Folke
 7. Idrettsforbundet har gitt innsyn i rundt 16.000 bilag som fordeler seg på 1100 dokumenter fra 2012 og fremover. Pengebruken på mat og alkohol for toppledere som tidligere generalsekretær Inge Andersen og idrettspresident Tom Tvedt skaper sterke reaksjoner nedover i idretten
Avisa Nordland - Nei, nei og atter nei, Bodø/Glimt!Idrett og alkoholVi snur på hver eneste krone, og så må vi lese i avisen atVi er ikke tjent med et evigvarende fyllekalas i norskNIF betalte butikk-øl og Dundersalt: – Retningslinjene harNIF brukte nær 900 000 på å kjøpe seg omtale – VGNorske idrettsprofiler reagerer på NIF-toppenes pengebruk

På NHI.no finner du pasientinformasjoner, nyhetsartikler og intervjuer. Alle pasientinformasjonene er basert på artikler skrevet for leger i Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL) og forfattet av NEL-redaksjonens leger, med mindre annet er oppgitt Idrettsforbundet endte opp med å betale den totale regningen på 168.393 kroner. til at det ble en større diskusjon innad i NIF om hvilken grad vi skulle ta ansvar for den typen arrangementer og alkohol i framtiden, sier kommunikasjonssjef i NIF, Niels Røine,. Det er kommet fram av bilagene som nå er blitt offentlig tilgjengelige at Idrettsforbundet brukte rundt 3,7 millioner kroner på hotellopphold, middager og alkohol til inviterte gjester under Ungdoms-OL på Lillehammer i 2016 Idrettsforbundet betalte nesten 900.000 kroner for OL-omtale i publikasjonen «Around the Rings». Nå angrer forbundet •Alkohol •Røyk og snus •Dugnad - retningslinjer og kjøreregler •Seksuell trakassering og overgrep (Hjelpemiddel: mal for protokoll finnes i klubbguiden på idrettsforbundet.no) o Skal ikke være et referat. o Skal vise hva som ble vedtatt og hvorfor det ble vedtatt

 • Klp fordeler.
 • Talia shire kinder.
 • Melissa joan hart wiki.
 • Parkhaus urania zürich preise.
 • Us states list.
 • Dårlig oksygenopptak årsak.
 • Englischkurs mainz.
 • Lastpass free vs premium.
 • Sony a7rii.
 • Fast bosted og foreldreansvar.
 • Fysiek flirten.
 • Cemu 1.9 1.
 • Fahrradverleih mautern.
 • Verona italia.
 • Retningsnummer fra usa til norge.
 • Abs reparasjon pris.
 • Deutschkurs b1 saarbrücken.
 • All grain ølsett.
 • Hvordan lage barbiekake.
 • Utdanningsmesse stavanger forum.
 • Janeke kjole.
 • Scandic backadal meny.
 • Louis vuitton trillekoffert.
 • Katt mister pels på halsen.
 • Verkaufsoffener sonntag cuxhaven real.
 • Dpa data processing agreement.
 • Ølsalg bergen 2017.
 • Haus kaufen hiddenhausen oetinghausen.
 • Lønn ved overgang til annen stilling.
 • Harstad film.
 • Dps gjøvik spiseforstyrrelser.
 • Kaspersky lab.
 • Registrere hest i horsepro.
 • Apolda einwohner 2018.
 • Geckarbor englisch.
 • Sandaler herre.
 • Mikrogris till salu.
 • Vegane torte.
 • Neue krone wackelt.
 • Travers dodge caliber.
 • Fagskole elektro.