Home

Rasmus og verdens beste band molde

Moldejazz Rasmus og Verdens Beste Band

Rasmus og verdens beste band er et kritikerrost og prisbelønnet band fra Trondheim. Bandet har solgt godt over 20 000 barneplater, turnert Norge rundt, laget mengder av barne tv-musikk for NRK SUPER, egen musikal på Trøndelag Teaters hovedscene og moderne barnehiter som «Puppan te pappa» og «Kosinus-sangen» Rasmus og verdens beste band er et kritikerrost og prisbelønnet band fra Trondheim og var en stor hit på fjorårets Rabalderfestival. Bandet har solgt godt over 20 000 barneplater, turnert Norge rundt, laget mengder av barne tv-musikk for NRK SUPER, egen musikal på Trøndelag Teaters hovedscene og moderne barnehiter som «Puppan te pappa» og «Kosinus-sangen»

Rasmus og verdens beste JUL. Hvert år siden 2011 har Rasmus og bandet invitert til juleforestillingen Rasmus og Verdens Beste Jul i Olavshallen. Med seg under juletreet har de humoristisk og fengende musikk om både gul snø, barneskirenn, puppan te pappa og om å danse hula hula hele jula.Forestillingen er skreddersydd for hele familien og både store og små må hjelpe til for at. Rasmus & Verdens Beste Band er nå stolte vinnere av to SPELLEMANNSPRISER for beste barneplate med CDn Kyssing e hæslig i 2007, og beste barneplate 2010 med Puppan te pappa. R&VBB består av Rasmus Rohde på gitar og sang, Erlend Smalås på tuba, bass og sang og den serbiske super-trekkspilleren Jovan Pavlovic på trekkspill Rasmus og Verdens beste band Det kritikerroste bandet fra Trondheim Rasmus og Verdens Beste Band har solgt godt over 20 000 barneplater, turnert Norge rundt! De har laget mengder av barne-tv musikk for NRK Super, hatt sin egen musikal på Trøndelag Teaters hovedscene, og laget moderne barnehits som «Puppan te pappa», «Kosinus-sangen», «Kyssing e hæsli» og «Ballongsangen» Fireflate har to unge og engasjerte journalister i Kristine og Ellen Mathea som tar seg av årets barnejazz-konserter i Kikkans Hall. Dagens konsert var med Rasmus og Verdens Beste Band. Kristine og Ellen Mathea anmelder konserten: Bandet hadde utrolige morsomme sanger. Vi synes også de var veldig flinke til å. Rasmus og Verdens beste band (etablert i 2007) er et norsk musikkensemble som utgir og spiller barnesanger og holder forestillinger for barn. Ensemblet har tilholdssted i stasjonsbygningen på Skansen stasjon i Trondheim og ledes av vokalist, gitarist og låtskriver Rasmus Rohde.. Ensemblet har vunnet Spellemannprisen i klassen barneplate tre ganger: i 2007 for Kyssing e hæsli, i 2010 for.

Fra platen Banjo på badet som slippes 12 mai 2017 (Grappa) Videoen er laget av barn på Barnefilmklubben i Trondheim - Lisa, Jørgen, Johanne, Sebastian, Emi.. Rasmus Rohde (født 26. september 1975 i Trondheim) er en norsk musiker, låtskriver, komponist og dramatiker.Han er utdannet manusforfatter fra Den norske filmskolen. Han har vært tilknyttet Trøndelag Teater som barneskuespiller og komponist. Han skrev musikken til forestillingen Skjønnhetsdronninga som ble tildelt Heddaprisen 1998 for beste oppsetning Tikkio gir deg muligheten til å kjøpe billett og alle varene på arrangementet direkte på mobilen. MOLDE BARNEFESTIVAL AS. Merchant products Gift card. Rabalderfestivalen 2021. 26-27. June 2021 Reknesparken. Buy ticket. 0 items, 0 NOK. See all events from this organizer Continu Fra platen Banjo på badet (Grappa Musikkforlag AS) Videoen er laget av Monica Nestvold Hentet fra albumet Banjo på badet. Kjøp og lytt her: http://bit.l.. Event in Molde, Møre og Romsdal, Norge by Rabalderfestivalen and Rasmus og Verdens Beste Band on lørdag, april 21 2018 with 154 people interested and 57..

Rasmus og Verdens Beste Band // Kulturhuset i Molde

RASMUS OG VERDENS BESTE BAND - raaproduksjoner

 1. Rasmus og Verdens Beste Band er det viktigste som har skjedd innen norsk musikk for barn siden Knutsen og Ludvigsen. De har laget mengder av barne tv-musikk for NRK Super, en egen musikal på Trøndelag Teaters hovedscene og moderne barnehits som «Banjo på badet», «Puppan te pappa» og «Kosinus-sangen»
 2. ikonserter. Med store opplevelser i en trivelig og tilgjengelig arena ønsker vi alle velkommen. Som et kollektivt knutepunkt og med en stor parkeringskjeller er det enkelt å komme til og fra arrangementene. Spiseplassene på senteret tilbyr et variert innhold der alle vil kunne.
 3. Rasmus og Verdens Beste Band ble starta i 2007, da Rasmus fikk med seg kompisene Erlend og Jovan og lagde barneplata Kyssing e hæsli. Her sang de om heslig kyssing, om å ha Sommerferiyeah og om en Farmor og Mormor som var kjærester
 4. Med seg har de Trondheim Symfoniorkester, og forestillingen, som spilles to ganger denne dagen, er satt sammen av regissør Ane Aass og Rasmus Rohde. Rasmus og Verdens beste band har holdt sammen siden 2007, og har gjort suksess med musikk for barn og forestillinger siden. Tre ganger har de også vunnet Spellemannsprisen i klassen beste barneplate
 5. Rasmus og Verdens Beste Band shared an event. See more of Rasmus og Verdens Beste Band on Faceboo
 6. Vi ønsker å takke vår kampsponsor Istad for å ha bidratt med å få på plass det kritikerroste og prisbelønnede bandet Rasmus og Verdens Beste Band!De går på scena kl. 17.00
 7. Schibsted-konto, tidligere SPiD, er vårt digitale påloggings- og betalingssystem. Dette er en felles pålogging- og betalingsløsning for flere norske medienettsteder (Adressa, SMP, VG, Finn etc..) Les mer om Schibsted-konto her

Rasmus & Verdens Beste Band - Intro MusicIntro Musi

Rasmus og Verdens beste band Det kritikerroste bandet fra Trondheim Rasmus og Verdens Beste Band har solgt godt over 20 000 barneplater, turnert Norge rundt! De har laget mengder av barne-tv musikk for NRK Super, hatt sin egen musikal på Trøndelag Teaters hovedscene, og laget moderne barnehits som «Puppan te pappa», «Kosinus-sangen», «Kyssing e hæsli» og «Ballongsangen» Når Rasmus og Verdens beste band nå skal feire seg selv, blir det teaterforestilling på stedet han startet sin musikalske karriere. - Vi har med oss en strykekvartett, fløytister og en gjeng. 13 norske artister har skrevet sanger inspirert av bilder fra folket. Sammen med Kringkastingsorkesteret fyller de storhallen på Rica Hell i kveld Rohde, som vanligvis farter rundt med Verdens Beste Band var ikke tung og be da korpsleder Monica Hellem ringte og spurte om han kunne tenke seg å være med på et prosjekt sammen med Meldal skolekorps. -Ja, med glede, var det umiddelbare svaret hun fikk. Og dermed var skolekorpset igang med øving og terping på et knippe Rasmus-sanger

Rasmus og Verdens beste band - Frøyafestivale

Rasmus og Verdens Beste Band Fireflat

Rasmus & Verdens Beste Band; Info. Om oss; Kontakt; Facebook; Select Page. Scenekunst. Musikk. Konsert-forestillinger. Rosenlund Askjemsveien 48 7105 Stadsbygd. Ane Aass. ane@raaproduksjoner.no Webdesign: Synlig design og foto AS. Blårollinger Sunday 27. april Rasmus & Verdens Beste Band. Rasmus & Verdens Beste Band spiller humoristisk og fengende musikk for både barn og voksne. De har blitt sammenliknet med Knutsen & Ludvigsen og synger sanger om kyssing, om tante som har en tuba i nesen, om farmor og mormor som er kjærester og om puppan te pappa

Rasmus og Verdens Beste Band - Wikipedi

 1. Rasmus og Verdens Beste Band tar barn på alvor og det er så flott. Det er bare å bryte sammen. Jeg tilstår at sjøl om Rasmus og Verdens Beste Band har vært blant oss i 10 år, så har jeg aldri fått med meg hva denne trioen har gitt oss
 2. Begge har gitt ut en rekke kritikerroste og prisbelønte plater. Jenshus sin nyeste utgivelse «From this day on» ble bl.a. kåret til fjorårets beste plate. Mens Rohde er mest kjent for musikken til «Rasmus og Verdens Beste Band», som mange norske familier har et nært forhold til
 3. Puppan Te Pappa (CD) Rasmus Og Verdens Beste Band 179 00. Kjøp. Banjo På Badet (CD) Rasmus Og Verdens Beste Band 109 00. Kjøp. Kyssing E Hæslig (CD) Rasmus Og Verdens Beste Band.
 4. Rasmus og Verdens Beste Band. Daniel datt i do. Grep 3 av Steffensterk. Farmor og mormor. Grep 0 av Runefurb. Græv mæ ned. Grep 0 av aalberg. Husarrest. Grep 0 av pollovonfollo. Mor Og Far Sin Sang. Grep 5 av Tojja95. Puppan te pappa. Grep 4 av Steffensterk. Sovemedisin. Grep 1 av.
 5. Det ble også en flott konsert med Rasmus og Verdens Beste band! Stor takk til Azun, Rasmus og Verdens Beste band, Istad Kraft, Oskar Sylte, Bakehuset, Poppeloppeteatret, Ole Foss med Dur og Molle-band, Istad Fiber, Harald Hustad, Pizzabakeren, Laktat, MOT og Nasjonalforeningen for folkehelse som bidro til å lage folkefest i Fanzone

Tar med Ida. Rasmus Rohde legger ut på en fem konserter lang slippturné med voksensangene fra platen nå i mars, der Ida Jenshus vil dukke opp i hvert fall i Trondheim lørdag.. Samtidig vil Rasmus og Verdens Beste Band trå til blant annet på Miniøya i mai, så vel som på flere splittkonserter i selskap med voksensangene. For barnesangene holder han på Rasmus og verdens beste band har samlet en gjeng med barn for å kore med dem. Den aller siste låten er Puppan til Pappa. Endelig en sang jeg har hørt! Og jeg er ikke den eneste, mens Eirin og Sofie storkoser seg på scenen med sang og dans, gjør publikum det samme med latter og allsang

Rasmus og Verdens Beste Band - Ballongsangen - YouTub

Rasmus og Verdens Beste Band. Written by:Kåre Chr; Last update on: September 12, 2019. No translations available. Add Translation. Choose translation. These lyrics are waiting for review. If you found mistakes, please help us by correcting them. Edit lyrics. Lyrics for Ballongsangen by Rasmus og Verdens Beste Band Rasmus og Verdens Beste Band are again inviting you to The Best Christmas in the World in Olavshallen. The band brings their A-game for this Christmas spectacular and stuffs their stockings with humorous and catchy music about rabbits, hot cocoa, St. Lucia celebrations, children's ski races, fish balls in chocolate sauce, dad's boobs and doing the hula hula all Christmas Rasmus og verdens beste band er et kritikerrost og prisbelønnet band fra Trondheim. Bandet har solgt godt over 20 000 barneplater, turnert Norge rundt, laget mengder av barne tv-musikk for NRK SUPER, egen musikal på Trøndelag Teaters hovedscene og moderne barnehiter som «Puppan te pappa» og «Kosinus-sangen» Som ett av få norske band er bandet [ Festivalsjef Fadnes, festivalteamet og Sparebanken Møre gleder seg til å presentere gode konserter, teater, bibliotek, fortellerkunst, kjemishow, Trond med hammer´n, Taresafari og flere spennende aktiviteter. Noen av artistene du kan oppleve på scena er Razika, Rasmus og Verdens Beste Band, Bare Egil og Ravi. Det er bare å begynne å glede.

Rasmus Rohde - Wikipedi

 1. Klassisk julekonsert Rasmus Rohde, kjent fra blant annet det spelemannsvinnende Rasmus og Verdens Beste Band, har invitert med seg den populære Steinkjer-artisten, singer/songwriter Ida Jenshus på denne klassiske julekonserten med TSO og Nidarosdomens Jentekor
 2. Rasmus og Verdens Beste Band Foto: Kari-Anne Flor. 6415 Molde. rbnett.no - nyheter, sport, kultur og økonomi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk
 3. g (Remastered) (CD) Bob Dylan.
 4. Mjuke Pakka is a popular song by Rasmus og Verdens Beste Band | Create your own TikTok videos with the Mjuke Pakka song and explore 0 videos made by new and popular creators
Kristiansund Kirke Kunst Kulturfestival | En årlig

MOLDE BARNEFESTIVAL AS Tikki

 1. Rasmus og verdens beste band består av Rasmus Rohde på gitar og sang, Erlend Smalås på tuba, bass og sang og Kriss Stemland på keyboard og dobro. Bandet ble starta 2007 og har opptrådd på masse festivaler, spilt på tv og radio, turnert på barneskoler og barnehager over hele landet og tekstforfatter/komponist Rasmus fikk i 2017 Teskjekjerringprisen for arbeidet sitt med barnemusikk
 2. Hvorfor forlater man egentlig Verdens Beste Band, som man har vunnet tre Spellemenn med? For er det ikke det Rasmus Rohde har gjort
 3. Klæburock arrangerer familiedag og konsert med Rasmus og verdens beste band. Det vil i tillegg bli aktiviteter for barn, salg av verdens beste pizza og diverse varer i kiosk. Vi supergleder oss
 4. Rasmus Og Verdens Beste Band . Rasmus Og Verdens Beste Band. 1. Show More Show Less. Lyrics. Æ huske en tidlig sommerdag Æ og du sprang og lekt i lag Sola sto høyt i sky Verden va splitter ny Vi kasta papirfly Bakom en haug med teglstein Sto en firkløver dønn alein Vi skyndta oss å plukk'n opp Sprang av sted i vill galopp hadd'n i en.

Rasmus og verdens beste band skal representere det ypperste innen kvalitet når det kommer til musikk for barn i Norge. Det har spellemannprisjuryen konkludert. Med pris for beste barneplate for begge sine utgivelser må frontmann Rasmus Rohde og trondheimsgruppa ha truffet en eller annen nerve I år slår vi på familiestortromma og har fått Rasmus & Verdens Beste Band til Oslo! Ta på deg julestøvlene og forvent pepperkaker og gløgg i kaféen både før og etterpå! Jula 2012 skal Rasmus & Verdens Beste Band ut på veien med en konsertforestilling som ble stor suksess før jul 2011. Det blir en forestilling for hele familien, med.

Rasmus og Verdens Beste Band: Gutten på stranda - YouTub

Carl Haakon Waa deland (f.1952):. Trommeslager og perkusjonist, professor i utøvende musikk, med fokus på jazzfag og musikkteknologi, doktorgrad i musikk (dr.art) med avhandlingen Rhythmic Movements and Moveable Rhythms - Syntheses of Expressive Timing by Means of Rhythmic Frequency Modulation (NTNU, 2000), cand.real med matematikk hovedfag (Univ. i Trondheim, 1977) Rasmus og Verdens Beste Band; Luftforsvarets Musikkorps; Program 2012; Program 2011; Program 2010; Program 2009; Program 2008; Program 2007; Regionale konserter. Konserter november 2015; Sunndal, Surnadal, Molde under KKKK-2013; Produksjonsarkiv. Påskekonserter 2014; Engegårdkvartetten på Frei! Brahms Requiem i Trondheim juni 2013; Perler i. Ny plate og konsertforestiling. I mai blir Rasmus og Verdens Beste Band 10 år gamle, og feirer med bursdagskonserter og utgivelse av en splitter ny barneplate. Bandet har tidligere gitt ut fire kritikerroste barneplater. De har mottatt to Spellemannspriser og flere av sangene har blitt til teaterstykker

Easily customize your share description with the Shindig theme Rasmus Og Verdens Beste Band, Category: Artist, Albums: Banjo På Badet, Verdens Beste Musikal, Gul Snø, Singles: Kosinus På Sjekker´n, Under Et Tre, Top Tracks. En konsertforestilling for hele familienRasmus Rohde er mest kjent gjennom Rasmus Verdens beste band. Til Røst kommer han med sin gitar og gjør musikalske krumspring sammen med Querini Sinfonietta. Teaterøyas barnekor på Røst blir også med på konserten så det er bare å komme, her kan alt skje og det kan fort bli gøy!Querini Sinfonietta ledes av dirigent Torodd WigumBarnekoret ledes.

Rasmus og Verdens Beste Band // Kulturhuset i Molde

Snøhula is a popular song by Rasmus og Verdens Beste Band | Create your own TikTok videos with the Snøhula song and explore 0 videos made by new and popular creators Rasmus Rohde, den triple Spellemannspris-vinneren fra Rasmus og Verdens Beste Band er endelig ute med soloplate, og fredag 15. mars slapp han sitt selvtitulerte album som er denne «Ukens album» på NPS Music. I fjor høst slapp han duetten «Har du glemt» med Ida Jenshus, som fikk særdeles fin mottakelse Slektskap og røtter. At Rasmus og Verdens Beste Band slekter på Gustav Lorentzen og Øystein Dolmen, gjengen bak The Julekalender (bandet Difference) eller studentfavorittene Tre Små Kinesere, er hverken overraskende eller veldig godt skjult, med én fot godt plantet i 60-tallets solskinnspop og én i absurdistisk og tullete humor Rasmus og Verdens Beste Band inviterer til Verdens Beste Jul på Festiviteten! Med seg under juletreet har de humoristisk og fengende musikk om både gul snø, barneskirenn, puppan te pappa og om å danse hula hula hele jula. Forestillingen er skreddersydd for hele familien og både store og små må hjelpe til for at bandet skal komme i mål med julestria i år som i fjor Og i tillegg til det nye materialet får publikum også et par godbiter fra Rasmus og Verdens Beste Band-katalogen, sånn som Fyllikan i bakgården og Mor og far sin sang. Med seg har han et stjernelag av trondheimsmusikere, bestående av Kriss Stemland - dobro/tangenter, Erlend Smalås - bass, Stian Lundberg - trommer og Anders Haugen - ly

Listen to your favorite songs from Rasmus Og Verdens Beste Band. Stream ad-free with Amazon Music Unlimited on mobile, desktop, and tablet. Download our mobile app now Lørdag spilte Rasmus og verdens beste band for et stort publikum på Vognildsbua Musikkfestival, som innslag på åpen familiedag på festivalen. Se video (artikkelen fortsetter under) Rasmus Rohde og bandet spilte låtene de fleste unger kjenner godt, her kom «Daniel datt i do» og «Puppan te pappa», og på «Ballongsangen» i videoen over fikk han med seg noen unge såpebobleblåsere som. Rasmus og verdens beste band er et kritikerrost og prisbelønnet trio som holder til i Trondheim, og har vunnet hele tre Spellemannpriser for barneplatene «Kyssing e hæsli», «Puppan te pappa» og «Banjo på badet» Rasmus og Verdens Beste Band går til teaterscenen med nyskrevet tekst og musikk. Det er bare å glede seg! Selv om puppene hans er slappe, er Martin verdens beste pappa. Det synes i alle fall datteren Sylfrekke Vibeke. Martin holder styr på hjemmefronten, har bestandig tid til å leke med Vibeke og vennene og stiller alltid opp for naboene

Rasmus og Verdens Beste Band lyrics Musixmatc

Rasmus og verdens beste band er et kritikerrost og prisbelønnet band fra Trondheim. Bandet har solgt godt over 20 000 barneplater, turnert Norge rundt, laget mengder av barne tv-musikk for NRK SUPER, egen musikal på Trøndelag Teaters hovedscene og moderne barnehiter som «Puppan te pappa» og «Kosinus-sangen» Som ett av få norske band er bandet tildelt 2-årig ensemblestøtte fra Norsk. Rasmus og verdens beste band (etablert i 2007) er et norsk musikkensemble som utgir og spiller barnesanger og holder forestillinger for barn. ensemblet har tilholdssted i stasjonsbygningen på skansen stasjon i trondheim og ledes av vokalist, gitarist og låtskriver rasmus rohde ensemblet har vunnet spellemannprisen i klassen barneplate tre ganger: i 2007 for kyssing e hæsli, i 2010 for Barnas kulturfestival starter 29. april, varer hele uka og avsluttes med Barnas verdensdager i Oppdal kulturhus 4. mai. Styreleder i barnas kulturfestival, Johannes Goksøyr, skriver i en epost til OPP at barnas kulturfestival i år leier inn Rasmus og verdens beste band til barnehagenes kulturfestival A playlist featuring Rasmus Og Verdens Beste Band

Rasmus og Verdens Beste Band - Home Faceboo

Rasmus og verdens beste band. Offentleg · Arrangert av Ullensaker Kulturhus. clock. Torsdag 22. mars 2018 frå 18:00 til 19:00 UTC+01. Meir enn eit år sidan. pin. Ullensaker Kulturhus. Furusethgata 12, 2050 Jessheim. Vis kart Cart 0 0. Catalogue Artists Artist

Rasmus og Verdens Beste Band Faceboo

Rasmus Rohde, songwriter and leader in Rasmus og Verdens Beste Band, says this about the concert they will give in The Archbishop's Courtyard on Tuesday 30. July, almost exactly a year after their real family entertainment event in the same place Rasmus Rohde, den triple Spellemannspris-vinneren fra «Rasmus og Verdens Beste Band», kommer endelig med egen soloplate. Det skjer fredag 15. mars Rasmus og verdens beste band vant prisen for årets beste barneplate med Puppan te pappa. Foto: Øijord, Thomas Winje / Scanpix Rasmus Rohde fra Trondheim vant prisen for beste barneplate Event in Røros, Noreg by Storstuggu and Rasmus og Verdens Beste Band on torsdag, mars 29 201

Rasmus Og Verdens Beste Band: Banjo på badet - Grappa

Elena og Johanna laget denne sangen sammen med Rasmus og Verdens beste band. Aldersbegrensning Tillatt for alle Tidspunkt Denne vil alltid være på nett Sesong 3. Uffda, vi greide ikke hente episodene til denne sesongen akkurat nå. Kan du prøve på nytt litt. Rasmus og Verdens Beste Band skriver sanger om viktige saker, og er stolte vinnere av to Spellemannspriser for beste barneplate med Kyssing e hæslig, og Puppan te pappa. Barna kjenner kanskje bandet best fra NRK SUPER, der de har laget musikken til den populære serien Kosinus Rasmus og verdens beste band har gitt ut 5 plater og mottatt 3 Spellemannspriser for de elleville og rare sangene sine. Sist plate het Banjo på badet (2017), og på konserten vil det nok også vanke et par av låtene herfra - i tillegg til pepperkaker og sirupssnipper. Gitar, banjo, sang, basstromme og bærte: Rasmus Rohd Juleplata Gul Snø er det tredje albumet til Rasmus Og Verdens Beste Band. Her er 12 nye sanger om vinter og jul, blant annet Barneskirenn (om da Petter Northug Junior var barn), Hula Hula (om farmor som får hele juletreet i hodet og mamma som havner i snøballkrig med naboen) og tittelsporet Gul snø (om en svært overvektig mops). Men albumet inneholder ikke bare tullete sanger Online shopping from a great selection at Digital Music Store

Fantastisk stemning i Fanzone / Molde

Tor Hammerø Anmeldelse: Rasmus Rohde - «Rasmus Rohde

RASMUS ROHDE, fra Rasmus og Verdens Beste Band kommer og holder en minikonsert hos Faghandel Surnadal og Domus Senter Surnadal FREDAG 21.12 kl 17.00. I tillegg kommer han til å signere CD er etterpå Rasmus og Verdens Beste Band inviterer til Verdens Beste Jul på Kulturhuset i Namsos! Med seg under juletreet har de humoristisk og fengende musikk om både gul snø, barneskirenn, puppan te pappa og om å danse hula hula hele jula. Forestillingen er skreddersydd for hele familien og både store og små må hjelpe til for at bandet skal komme i mål med julestria i år som i fjor

Barna samlet nye Molde til ett rike - rbnett

Sangen om Norge har vært P1s store satsing i året som gikk. Her har lytterne sendt inn sine bilder og blant disse har 13 artister valgt seg ut sitt bilde som har inspirert dem til å skrive en helt ny låt. Disse skal framføres sammen med Kringkastingsorkesteret i Hell Amfi, Stjørdal. Vi møter DDE, Narum, Staut, Rasmus Rohde og verdens beste band, Kråkesølv, Samsaya, Silje Nergaard. Rasmus Rohde (født 26. september 1975 i Trondheim) er en norsk musiker, låtskriver, komponist og dramatiker.Han er utdannet manusforfatter fra Den norske filmskolen.Han har vært tilknyttet Trøndelag Teater som barneskuespiller og komponist. Han skrev musikken til forestillingen Skjønnhetsdronninga som ble tildelt Heddaprisen 1998 for beste oppsetning Rasmus og Verdens Beste Band Kristiansund Kammerkor Festivalens Symfoniorkester Erika Roos Johannes Weisser Peder A. Rensvik Kristiansund Sinfonietta Per Kristian Skalstad Andre arrangementer: Tirsdag 17.9.: Seminar i Knudtzonlunden, Frei Skyter stadig friske skudd Tverrfaglig seminar om salmer og sanger i møte med barn og unge Verdens beste band kommer til Frøyadagan! Og sammen med dem kommer Rasmus Rohde, en ung suksessrik musiker fra Trøndelag musiker på 36 år. Konserten arrangeres i teltet i Sistranda sentrum fredag 1. juni klokka 17, og bli garantert en stor for barn i alle aldre

Program 2019 | Kristiansund Kirke Kunst KulturfestivalKultur - MidsundingenProgram 2011 | Kristiansund Kirke Kunst KulturfestivalProgram 2016 | Kristiansund Kirke Kunst Kulturfestival
 • Galaxy pizza kongsberg meny.
 • Rapunzel coloring pages.
 • Turnmatter.
 • Barista ausbildung mannheim.
 • Wb games.
 • Nordligste vinter ol.
 • Spirit animal.
 • Parkeringsforskriften § 36.
 • Boremaskin test.
 • Kirkeåret 2017 2018.
 • Artrose fasettledd.
 • Ambulansekurs for sykepleiere.
 • Muzzy in gondoland clock.
 • Countif excel online.
 • Behandling av blodøre hos hund.
 • Amusement park movie.
 • Fahrplan hannover.
 • Gyldendal smartbok.
 • Vinger hotell.
 • All grain ølsett.
 • Lufthansa 747 8 reihe 16.
 • Bengal katt bilder.
 • Gewoba oldenburg eversten.
 • Marmor klokke kremmerhuset.
 • Håkon reistad fure.
 • Markuskirken venezia.
 • Codex hammurabi louvre.
 • Nettleie forbruk bkk.
 • Nini stoltenberg axel stoltenberg.
 • Asparges i krukker.
 • Rachel bilson how i met your mother.
 • Zypresse begegnungen.
 • Internet radio geräte.
 • Hvor se liverpool kamp i oslo.
 • Mini juletre.
 • Radioaktiv stråling farlig.
 • Nerf armbrust zombie strike.
 • En artikkel flere artikler.
 • Miniature australian shepherd size comparison.
 • Eva finance.
 • Doctor who serien stream.